Tuesday, 27 December 2011

cuti raya 2011 :)


heyho . cakap pasal cuti raya yang lepas , aku nak share story sikit lahhh . you know what , cuti raya yang lepas , aku , fahim , basheer , razin and fadzrul telah meng 'check in' dekat masjid mpk ! perghh . bagi aku , itulah pengalaman yang susah dilupakan tahun ni ! siriussss . dahlah puasa , kitorang laratt pusingpusing dua tiga kali bandar kuantan uh ! tyme tu lah aku dapat beli kasut 'supra' aku uh :D haha . petang tu , kami berbuka puasa di padang mpk , layan nasi boxing yang telah disuggest oleh basheer , mahal + sedap . perghh ! 5 star aku bagi ! yang penting sirius best weh tidur kat masjid uh ! cuba lah kalau tak percaya ! haha . hari tu , macammacam kitorang plan , nak tngok wayanglah , apa lah . lastlast , kumpul duit , beli cd , tengok kat laptop fahim . HAHA ! yang tak boleh blaa nyer , kat masjid uh ada wifi ! perghh , so we take the golden oppurtunity untuk onlinee :) hehe . sampai pukul 2 pagi baru aku tidur ! sedarsedar dah pukul 7 . aduh-.- tak sempat aku nak sahur . haih , seharian perut aku menyanyi ~ thats all my story , thanx fer reading :)


ni lah 'supra' aku uh :)

No comments:

Post a Comment