Tuesday, 27 December 2011

sahabat :')

hey , let's talk about SAHABAT !   to me , sahabat ni sangat susah nak dedifiniskan . nak bagi maksud dia , 2 page pun tak cukup ! so , kita sentuh sikit je pasal sahabat ni . seorang sahabat sanggup berkongsi apa sahaja yang dialaminya tak kiralah suka ataupun duka . kat dunia ni , nak cari kawan memang senang , tapi nak cari SAHABAT , susah gilaa weh . sahabat ni berbeza dengan kawan . nak tau apa beza dia ? haaa , pegi kat google , korang search lahh sendiri ! haha . fyi , aku dah jumpa sahabat sejati aku , aku jumpa kat MRSM KUANTAN ! diorang semua rock ! sirius aku sayang korang <3

inilah sahabat aku :D

No comments:

Post a Comment