Thursday, 29 December 2011

Tutti Frutti :D

oh mak guard ! aku pergi ngutti mrutti ? whoaa . act , ada diskaun 50% lah ! itu pun still mahal tau ! 100g - rm5.30 . haa , ambik kau ! cuba korang bayangkan aku boleh tak cukup duit masa nak bayar tu . terkemutkemut depan kaunter ! malu habis-.- err , first time lah katakan :p aku pergi ni pun sebab asrul *ceghrok paloh* ajak . pastu aku ajak lagi sorang budak kuantan join , ie nama dia . haha . best jugak ah dapat makan benda ni . rasa dia macam calat ! *calat = sejenis ketupat yang dah basi . yelah kot . korang try lah rasa kalau nak tau guano rasa dia . okayy , dah habis .

nah , beberapa bijik gambar kami di sana .


hah , mangkuk pertama aku at tutti frutti :)

ie si budak kuantan

serul si ceghrok paluh !

No comments:

Post a Comment